Pa maska e doreza dhe ngjitur me familjarët, Kim provon vajin e ullirit në Qeparo por “harron” masat ndaj COVID-19

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka vizituar një fabrikë të vajit të ullirit në Qerparo. Pavarësisht situatës kritike që po kalon vendi ynë për shkak të COVID-19, Kim nuk kishte marrë asnjë masë mbrojtëse, ndërsa qëndron ngjitur me familjarët, duke rritur rrezikun e infektimit.

Ambasadorja amerikane, Yuri Kim vizitoi dje një fabrikë të vajit të ullirit në Qeparo. Edhe pse vendi ndodhet në një situatë kritike për shkak të COVID-19, Kim dhe pronarët e fabrikës që i rezervuan pritjen, nuk kanë respektuar masat e sigurisë.

Në fotot e shpërndara nga Ambasada Amerikane në Facebook, shihet se Kim qëndron shumë pranë me familjarët, ndërsa askush nuk mban as maskë e as doreza. Gjithashtu ambasadorja ka pasur edhe kontakt fizik me personat e pranishëm, duke rritur kështu rrezikun e infektimit nga COVID-19.

🇦🇱️ | Ambasadorja Yuri Kim vizitoi dje fabrikën e vajit të ullirit “Gjikondi” në Qeparo, një biznes i vogël familjar, që…

Posted by U.S. Embassy-Tirana on Wednesday, July 8, 2020

%d bloggers like this: