Një “shenjtore” që u lut për shpirtin e diktatorit Enver Hoxha!

I vdiq e ëma dhe motra, por nuk u lejua të vinte të bënte takimin e fundit nga regjimi komunist në Shqipëri, mirëpo pas vdekjes u lutë për të. Ishte kjo Nëna Tereza që erdhi në Shqipëri, duke qenë e shoqëruar nga gruaja e komunistit Enver Hoxha, Nexhmije Hoxha.

Sipas të dhënave varri i Enver Hoxhës nuk po gjente paqe, rojet e varrit të tij po çmendeshin nga zhurmat, britmat dhe dridhjet e tokës që dëgjoheshin nga varri i diktatorit Enver Hoxha. Tereza erdhi e shkoi u lut për të, për një komunist diktator e gjakatar që vrau e griu e malltretoi qindra shqiptarë.

Se si mundet me një njeri që ka marrë çmim Nobel për paqe të lutet për dikë që ka bërë krime monstrume ndaj një populli të tërë është jashtë çdo të kuptuari normal! Enver Hoxha dhe gruaja e tij Nexhmije Hoxha janë strumbullar i të gjithë të këqijave që ju ka bërë kombit shqitparë, pasoja që vazhdojmë ti vujamë edhe sot.

Këtë të dhënë mundohen ta mbajnë të fshehtë, pasi ajo e kaloi në heshtje të gjithë atë zullum, duke mos thënë asnjë fjalë të vetme për të ndëshkuar krimin dhe monstrumin  e komunizmit në Shqipëri.

Pasi u lut për shpirtin e Enverit ateist e zullumqarë, që rrënoi kisha e xhamia, ajo u lejua të vizitojë varrin e të ëmës dhe motrës, e më shumë u lut për shpirtin e komunistit se sa për shpirtin e nënës së saj dhe motrës që kishin vuajtur për shkak të politikave të komunistëve dhe diktatorit Enver Hoxha./KohaIslame.com/

%d bloggers like this: