Djali i Mursit është vrarë, nuk vdiq nga sulmi në zemër

Djali i Muhammed Mursit, Abdullah Mursi nuk ka vdekur për shkak të infarktit në zemër por është vrarë duke iu injektuar një lëndë vdekjeprurëse në trup kanë deklaruar avokatët anglez që morrën përsipër rastin e tij.
Ata thanë gjithashtu se Abdullah Mursi pasi u përkeqësua shumë ndërkohë që ndodhej në makinën e tij, nuk u dërgua në spitalin afër zonës por në një spital shumë më të largët (me qëllim që të vdiste). Ai ndërroi jetë pa arritur në spital.
Abdullah Mursi ndërroi jetë në muajin shtator të vitit të kaluar, vetëm 2 muaj e gjysëm pas vdekjes (vrasjes) së babait të tij.
Burimi: Al Jazeera
Allahu i mëshiroftë të dy dhe i bashkoftë në Xhennet.

%d bloggers like this: