Thënie, statuse dhe cicërima

Liria e shprehjes: I tha ke gruan plakë!- Ja si reagoi makron ndaj presidentit të Brazilit

Kur presidenti Brazilian Bolsonaro foli për bashkëshorten e makronit 66 vjeçare, ky i fundit u prek, u ofendua, u indinjua dhe u ndje i fyer; kështu ai filloi një luftë frontale me Bolsonaron në mënyrë që të vendoste në vend nderin e gruas së tij.Ai e quajti Bolsonaron të pacipë, të paturp dhe të pa …

Liria e shprehjes: I tha ke gruan plakë!- Ja si reagoi makron ndaj presidentit të Brazilit Read More »

“Qysh” pyetja që i bllokon të gjithë ata që thonë që njohja nga Izraeli është e shumë e “rëndësishme”

Njohja nga Izraeli Alamet ‘personalitetesh’ e cilësuan si shumë të rëndësishme njohjen e Kosovës nga Izraeli. Nëse i pyet këto ‘personalitete’ pse është kaq shumë e rëndësishme kjo njohje, ata nuk dijnë të përgjigjen ose si përgjigje tregojnë budallakinë e vet.Në fakt, kjo njohje nuk është asgjë më shumë se njohje nga çfarëdo shteti tjetër.Madje …

“Qysh” pyetja që i bllokon të gjithë ata që thonë që njohja nga Izraeli është e shumë e “rëndësishme” Read More »

Duaje kë të duash, do të ndahesh prej tij

(Vdekjen e shijove edhe ti, Sheki!) Vdekja është gëllenjka e hidhur që, vetëm ta kujtosh, humb ëmbëlsia e çdo gjëje dhe shija e çdo kënaqësie. Me gjithë shijen e hidhur ajo është pjesë e jetës së filluar. Është epilogu i lindjes. Vetëm Allahu nuk vdes sepse gjallëria e Tij është e përsosur, ajo nuk ka …

Duaje kë të duash, do të ndahesh prej tij Read More »

E dëshiroi haramin, andaj Allahu ia ndaloi hallallin!

Tre muaj më parë në Repartin e Kujdesit Intensiv në spital, u njoftova me një djalë 27-vjeçar, i cili, megjithëse nuk më njihte, më shikoi me një vështrim që fliste më shumë se 1000 fjalë. Duke e shikuar përmes qelqit që e ndante korridorin nga dhoma, menjëherë e kuptova se në çfarë gjendje ishte, por …

E dëshiroi haramin, andaj Allahu ia ndaloi hallallin! Read More »

I thanë hiq shaminë, sot ajo është e para gjykatëse me shami në Britanin e Madhe

“Familja me tha mua kur kisha intervistën për bursë, që të heq shaminë në mënyrë që reduktojë shancet për përzgjedhje. Ishte momente definuese për karrierën time. E mora rrezikun dhe vendosa të mbajë shaminë. Jo vetëm që u përzgjodha për bursën në shkollën e ligjit, por sot pas 17 vite eksperiencë me ligjin, un[ jam …

I thanë hiq shaminë, sot ajo është e para gjykatëse me shami në Britanin e Madhe Read More »