Thënje të shpirtit nga Muhamedi a.s

Thënje të shpirtit nga Profeti Muhamed (paqja qoftë mbi të) është i dërguari i fundit i Zotit. Ai është më i miri i krijimit, ai është një model se si të jesh me karakter shembullor, mirësi, dhembshuri, mëshirë, mirënjohje, falënderim, bollëk, guxim, pa frikë, vetë-reflektim dhe një besim i palëkundur në misionin e tij. Mund …

Thënje të shpirtit nga Muhamedi a.s Read More »