Ndërroi jetë Themeluesi i Bankës së parë Islame

Pas një jete plot angazhim dhe kontribut, kaloi në Ahiret Prof.Seid Lutah, Allahu e mëshiroftë. Lutah ka lindë në vitin 1923 në Dubai ku edhe u shkollua dhe ishte nismëtarë i një sërë projektesh gjigante! Më 1975 Prof.Lutah ngriti Bankën e parë Islame të quajtur Banka Islame e Dubait, më 1979 ngriti Kompaninë e Sigurimeve-Kompania …

Ndërroi jetë Themeluesi i Bankës së parë Islame Read More »