Centella Asiatica zbulimi me i bujshem i shkences ne kuadrin e trajtimeve alternative bimore dhe vetive te tyre antimoshe

Centella Asiatica zbulimi me i bujshem i shkences ne kuadrin e trajtimeve alternative bimore dhe vetive te tyre antimoshe…. Quhet gotu kola ,centella ose per indianet brahmi, bima e lashte aziatike qe po futet furishem ne shkencen moderne te parandalimit te plakjes se lekures.Ekstrakti centella permban nje sere aminoacidesh,beta karoten ,acide yndyrore dhe fitokimikate natyrale …

Centella Asiatica zbulimi me i bujshem i shkences ne kuadrin e trajtimeve alternative bimore dhe vetive te tyre antimoshe Read More »