A e dini se…

Si është dukur Faraoni i kohës së Musës alejhi selam?

Padrejtësia e zhduku edhe tiranin më të madh të historisë së njerëzimit, po ku e marrin guximin vallë disa mini-faraona?Bazuar në mumjen e Ramsisit II, për të cilin besohet se ka qenë Faraoni i kohës së Musait a.s., shkencëtarët kanë përdorur programe kompjuterike dhe kanë simuluar pamjen e tij.Fotoja që shihni në anën e djathtë …

Si është dukur Faraoni i kohës së Musës alejhi selam? Read More »

Dallimi midis pagës bruto dhe pagës neto

Paga bruto kundrejt pagës neto Gjërat që vijnë nën biznes janë mjaft komplekse për t’u kuptuar. Shumë gjëra që lidhen me biznesin shoqërohen me shumë konfuzion. Paga Bruto dhe Rroga neto janë dy terma që shpesh përfshihen në rutinën e biznesit. Cili është në të vërtetë ndryshimi midis këtyre dy termave do të diskutohet këtu. …

Dallimi midis pagës bruto dhe pagës neto Read More »