Month: January 2020

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)?

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)? Skifteri ose qifti ( arab. الحِدَأة – angl. Kite) është një zog i çuditshëm që Profeti,(savs) urdhëroi të vritej .. Përse? Le të analizojmë … Studiuesit në Universitetin Australian të Sidneit zbuluan diçka të çuditshme … që zogu skifter, në një mënyrë profesionale duke përdor sqepin dhe …

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)? Read More »

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)?

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)? Skifteri ose qifti ( arab. الحِدَأة – angl. Kite) është një zog i çuditshëm që Profeti,(savs) urdhëroi të vritej .. Përse? Le të analizojmë … Studiuesit në Universitetin Australian të Sidneit zbuluan diçka të çuditshme … që zogu skifter, në një mënyrë profesionale duke përdor sqepin dhe …

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)? Read More »