A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj?

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj? Luanët nuk kanë sukses në gjahun e tyre përveçse në një çerek, që dmth dështojnë në 75% të përpjekjeve të tyre dhe korrin sukses vetëm në 25% të tyre! Edhe pse kjo përqindje e ulët e suksesit të tyre ata nuk zhgënjehen …

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj? Read More »