Ceremonia e Gurëthemelit të Xhamisë sonë

Data 29 shtator 2018, ishte një ditë historike pë besimtarët Musliman Shqiptar të Troisdorfit dhe rreth tij, pikërisht në këtë datë u bë ceremonia e hedhjes së gurëthemelit të qendrës Islame ´´Ebu Hanife´´. Në këtë ceremoni, në praninë e një numrit të madh të besimtarëve mysliman nga qyteti i Troisdorfit si dhe nga rrethet e …

Ceremonia e Gurëthemelit të Xhamisë sonë Read More »