Shqiptarët e Troisdorfit ndertojnë Xhami të re

Së fundmi, është vënë re një rritje interesi dhe dëshire nga të gjithë banorët e zonës përreth në qytetin Troisdorf-it të Gjermanisë, për të pasur një xhami e cila do t’i lejonte  besimtarët myslimanë të praktikonin ritet e tyre fetare. Pikërisht në republikën Nord Rhein Wesfalen do të ndërtohet një xhami e re, e cila …

Shqiptarët e Troisdorfit ndertojnë Xhami të re Read More »